30 Aralık 2014 Salı

SARI LACİVERTLİ TAKIM’DA EMENİKE GELİŞMELERİ - Canlı Sonuçlar

fb_emenike
SPOR TOTO SÜPER LİG’DE BUGÜN SAHASINDA MERSİN İDMAN YURDU’NU AĞIRLAYACAK OLAN FENERBAHÇE’DE FLAŞ BİR GELİŞME YAŞANIYOR.
Eurosport’ta yer alan habere göre, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun ilk yarısının tamamlanmasına iki hafta kala çok önemli maçlara çıkacak olan Fenerbahçe’nin yıldızına teklifler yağıyor. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın daha önce “satmayacağız” açıklaması yaptığı Emmanuel Emenike için İngiltere’den flaş bir iddia ortaya atıldı.
Geçen sezon harika bir performans göstererek kazanılan Canlı Sonuçlar şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olan Emenike, Premier Lig’e gitmeye hazırlanıyor. Bu sezon bir türlü istenilen performansa ulaşamamasından dolayı ve girdiği polemikler yüzünden taraftarların tepkisini toplayan Emenike kulübün sorunlu futbolcusu haline gelmişti. Aziz Yıldırım’ın bir türlü satmaya yanaşmamasından dolayı gelen tekliflerle kafası karışan Nijeryalı golcünün takımdan ayrılmak istediği belirtildi.
Bugün golcü futbolcu için Ada basınında Canlı Sonuçlar çıkan haberlere göre Emenike’ye Premier Lig’den iki kulübün talip olduğu iddia edildi. Daha önce Emenike için girişimde bulunan Tottenham’ın yanı sıra Liverpool’un da yıldız futbolcu için devre arasında Sarı-lacivertli kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor.
UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’ın ikinci turdaki rakibi olan Liverpool, Emenike’yi Spartak Moskova’da oynarken de istemiş fakat Nijeryalı yıldız Fenerbahçe’yi tercih etmişti. Liverpool’un Aziz Yıldırım’ı ikna etmek için önereceği bonservis bedeli pazarlıklarına 10 milyon Sterlinden başlaması bekleniyor. Fenerbahçe’nin yıldızı Emmanuel Emenike bu sezon Sarı-lacivertli formayla çıktığı 15 resmi müsabakada sadece 2 gol atma başarısı gösterirken 2 kez asist yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder